Foci

Ilyen is ritkán van: bocsánatot kért az MLSZ

MLSZ futballkártya (Array)
MLSZ futballkártya (Array)

A nagy túlterhelés miatt nem lehetett a Magyar Labdarúgó Szövetség weboldalán jegyet vásárolni. Az MLSZ szerint azóta már elhárult a probléma.

A hatalmas érdeklődés miatt “összedőlt” az mlsz.hu alatt futó elektronikus jegyértékesítő rendszer – egy ideig az mlsz.hu sem volt elérhető. 10 órától lett volna lehetőségük a szurkolóknak internetes jegyvásárlásra, de az oldal hibaüzenetet mutatott.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a szövetség partnere, a Ticket Express egy órával az értékesítés kezdete előtt a várt terhelés tizenötszörösét mérte. A TEX korábbi tájékoztatása szerint a hiba elhárítását megkezdték, az MLSZ pedig ezúton kér elnézést a Magyarország–Románia Eb selejtezőre az interneten jegyet vásárolni szándékozó szurkolóktól.

Frissítés: 12 óra 55 perckor jelent meg a hír az mlsz.hu-n, miszerint nagy a roham a jegyekért és nem számítottak ekkora túlterheltségre. Mint írták, “ennek ellenére a rendszer kiszolgálta az első 1500 szurkolót, akik az első másfél órában juthattak kártyával illetve kártya nélkül jegyhez. Az eladás azóta is folyamatos, ezáltal biztosított, hogy a magyar válogatott teltházas mérkőzésen fogadja a csoport legnagyobb riválisát a Groupama Arénában”.

Nekünk mindenesetre még mindig nem jön be a meccsjegy.mlsz.hu oldal.

A Magyar Labdarg Szvetsg ezton kr elnzst a Magyarorszg-Romnia Eb selejtezre Interneten jegyet vsrolni sznd…

Posted by MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség on 2015. augusztus 3.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik