Foci

Gólgazdag meccsen ikszelt a Lokival a Honvéd

budapest honvéd (Array)
budapest honvéd (Array)

A kispestiek a hajrában veszítettek el két pontot a Debrecen ellen.

Az OTP Bank Liga harmadik körének utolsó meccsét vasárnap este játszották, hisz a Debrecen csütörtökön még a Rosenborg ellen lépett pályára az Európa Ligában.

A Videoton és az MTK elleni találkozó után a cívisvárosiak ellen is győzelemre játszott a Honvéd, aminek hamar meg is lett az eredménye. Bő tíz perc elteltével Holender beadásában Zsidai csúsztatott bele szerencsétlenül és a laszti a saját kapujában kötött ki (1-0)

A játékrész derekán Botka szépségdíjas találatával duplázta meg előnyét a házigazda (2-0), a Loki pedig még a szünet előtt szépített Castillion 15 méterről elengedett csavarása nyomán (2-1).

 Fotó: MTI 

A szünet után szinte rögtön visszaállt a csapatok közti kétgólos differencia, Holender szabadrúgásból jutatta a játékszert Verpecz kapujába.

Fél órával a rendes játékidő vége előtt Tisza lökete pattant ki Kemenesről, az ismétlésnél pedig Balogh már nem hibázott.

A hátralévő percekben hatalmas nyomás alá helyezte a Honvéd kapuját Kondás Elemér csapata. A hosszabbítás utolsó percében Tisza elé pattant a gömb a 16-oson belül, a támadó pedig nagyon higgadtan a hosszúba emelt (3-3), így nagyon fontos pontot mentett klubjának a Bozsik stadionban.

Eredmény – OTP Bank Liga, 3. forduló:

Budapest Honvéd – DVSC-TEVA 3-3 (2-1)
Bozsik Stadion, 2700 néző, v.: Andó-Szabó

gólszerzők: Zsidai (11., öngól), Botka (40.), Holender (48.), illetve Castillion (43.), Balogh N. (63.), Tisza (93.)

sárga lap: Gazdag (68.), illetve Zsidai (26.), Castillion (57.), Tisza (62.)

Budapest Honvéd:
 Kemenes – Baráth, Bobál D., Ignjatovic, Botka – Holender (Délczeg, 81.), Hidi, Kamber, Vécsei, Nagy G. (Gazdag, 59.) – Youla (Vernes, 66.)

DVSC-TEVA: Verpecz – Jovanovic, Mészáros, Brkovic, Nagy Z. (Sidibe, 76.) – Szakály P. (Tisza, 44.), Varga J., Zsidai, Horváth Zs. (Bódi, a szünetben) – Balogh N., Castillion

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik