Foci

Elutazott otthonról a Kubatov-család

kubatov gábor (Array)
kubatov gábor (Array)

A házuknál tartott tüntetés másnapján felszívódott a Fradi-elnök és felesége.

A Ferencváros szurkolói és Kubatov Gábor között immár egy éve tart a viszály a vénaszkenner miatt. Az MLSZ július elején a szervező klubok hatáskörébe utalta a szurkolói kártya kötelezettségének kérdését, és a Fradit leszámítva mindenki el is törölte azt.

A zöld-fehérek ultráinak ez olyannyira nem tetszik, hogy hétvégén a politikus házánál tartottak demonstrációt. Kubatov felesége ezt követően megkérte meg a fanatikusokat, hagyják békén őket. A drukkerek ezzel szemben nem engednek akaratukból, a végsőkig küzdeni fognak – ez derül ki a válaszlevélből.

Fotó: MTI

A Blikk információi szerint a tüntetés másnapján máris elutazott budapesti otthonából a Kubatov-família. Azt egyelőre nem tudni, tervezett nyaralásról van-e szó, vagy az attrocitás következményeként utaztak-e el.

A bulvárlap felvetésére, miszerint kaphat-e rendőrségi védelmet Kubatov családja, dr. Kamarás Péter ügyvéd válaszolt.

“Ha a magasabb beosztásban lévő élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, kaphat védelmet, de az a hatóság mérlegelésén múlik, hogy elrendeli-e. Ehhez komoly és megalapozott fenyegetettség szükséges, ráutaló jelnek kell történnie. Az ismétlődő fenyegetések növelhetik a komolyság szintjét” – nyilatkozott a szakember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik