Foci

Gera: Nemcsak a klubot hagytuk cserben

Gera Zoltán (Array)
Gera Zoltán (Array)

Őszinte nyilatkozatott tett a Diósgyőr ellen megnyert bajnokit követően a Ferencváros labdarúgója.

Mint arról korábban hírt adtunk, a zöld-fehérek magabiztos játékkal 3-1-re győzték le a Groupama Arénában a Diósgyőrt az OTP Bank Liga második fordulójában, ezzel feledtetve a szurkolókkal a Zeljeznicar elleni kettős vereséget.

Gera Zoltán a lefújás után a meccset közvetítő M4-nek beszélt az Európa Liga kiesésről, amely láthatóan mély nyomokat hagyott a válogatott középpályásában.

Fotó: MTI

“Óriási volt a csalódás, nem csak a számunkra, hanem az egész ország számára, hiszen amilyen tavaszt produkáltunk, illett volna továbbjutni. Ezzel nemcsak a klubot hagytuk cserben, hanem az egész országot is” – kezdte a Ferencváros játékosa.

“Emiatt, mint sportemberek próbáltunk mindent megtenni, hogy feledtessük a szurkolóinkkal a csúfos kiesést. Sajnos egy 7 hónapos jó korszakot elszúrtunk a kieséssel, úgyhogy megint van időnk arra, hogy felépítsük magunkat, és bizonyítsuk a szurkolóinknak, hogy jó csapat vagyunk. Lehet mondani, hogy a bajnokság más, mint a nemzetközi színtér, sajnos a tények ezt mutatják. Jól szerepelünk, hazai pályán főleg, ezt át kellett volna menteni a nemzetközi porondra. De ez van” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik