Foci

Úgy néz ki, a Videoton Nikolicsot Rudolfra cseréli

rudolf gergely (Array)
rudolf gergely (Array)

Sajtóhírek szerint már az orvosi vizsgálaton is átesett a Győri ETO csatára és hamarosan bejelentik, két évre Fehérvárra szerződik.

A Nemzeti Sport úgy tudjaRudolf Gergely szerda este sikerrel átesett az orvosi vizsgálatokon és még csütörtökön aláírja két éves szerződését a Videotonhoz. Bernard Casoni vezetőedző a Honvéd elleni váratlan zakó (1-0) és a The New Saint elleni, rettentő játék után végül hosszabbítást követően továbbjutással végződő szerdai BL-selejtező után is arról beszélt, kell egy csatár.

 Vajon felér-e egy Rudolf Gergely egy Nemanja Nikoliccsal?
fotó: MTI 

Na, most megkapta. Ha úgy tetszik Nikolicsot Rudolfra cserélte a Videoton. Nikolics állítólag az addiginál több pénzt kért, Rudolfnak állítólag havi három millió forint nettó az ára. Kérdés persze, a legutóbb Győrben futballozó támadó megéri-e a bérét, képes lesz-e pótolni a fehérvári közönség kedvencet?

Mi a számok alapján legalábbis kételkedünk ebben. Rudolf Győrben 26/6-os meccs/gólátlagot produkált az előző évadban. Előtte 20/7-et. A szépen induló külföldi karrier után a 2012/13-as szezon telén és erősen “leketyegve” érkezett haza Diósgyőrbe, ahol tavasszal 16 meccsen egy gólt lőtt.

Két és fél év tizennégy gól. Ez jóval, héttel kevesebb, mint amennyivel Nikolics tavaly gólkirály lett (21 gól). Nem hisszük, hogy a BATE Boriszov ellen éppen Rudolf – aki idén még nem játszott tétmeccset – fogja megváltani a világot, lövi tovább a Vidit a Play Offba, de bárcsak ne lenne igazunk…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik