Foci

Dzsudzsák a dupláját kéri annak, amit a Hertha adna

Dzsudzsák Balázs (Array)
Dzsudzsák Balázs (Array)

A magyar játékos fizetésén megy a huzavona, pedig a berliniek szándékai komolynak tűnnek. Dárdai Pál szerint ők nem idegeskednek.

Továbbra sem dőlt el Dzsudzsák Balázs sorsa. A Dinamo Moszkva magyar válogatott labdarúgójának télen lejár a szerződése, így majd szabadon igazolhatóvá válik és ugyan a klub hosszabbítana vele, ő nemrégiben azt nyilatkozta, hogy biztosan nem ír alá az oroszoknál.

A Dinamónak így még ebben az átigazolási szezonban el kellene adnia őt, ha pénzt akar érte kapni, kérőkből pedig nincs hiány: Törökországból is vannak ajánlatai, valamint vinné őt Dárdai Pál klubja, a Hertha BSC is.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A német Bild legfrissebb cikke szerint a berlinieknél jelentős fizetéscsökkentésbe kellene belemennie Dzsudzsáknak, ugyanis míg Oroszországban mintegy 3 millió eurót keres évente, a Hertha 1,1 milliót ajánlott neki. Honfitársunk hajlana gázsijának megnyirbálására, ám ő évi 2 millió euróban gondolkodik, ráadásul nettóban, ami bruttó szinten 4 milliós kiadást jelentene a klubnak – érthető, ha a vezetők sokallják ezt az összeget.

„Keményen dolgozunk, hogy a végére járjunk a dolognak, meglátjuk, mi sül ki belőle. Mi nem idegeskedünk” – mondta Dárdai Pál a Bildnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik