Foci

Spanyol bajnok és kupagyőztesnél köthet ki Mervó Bence

Mervó Bence (Array)
Mervó Bence (Array)

Meg nem erősített hírek szerint az U20-as világbajnokság társgólkirálya a Deportivo La Coruna játékosa lehet.

A csakfoci.hu úgy tudja, Mervó Bence jelenleg is a 2000-ben bajnokságot, 1995-ben és 2002-ben pedig kupát is elnyerő, jelenleg is a spanyol első osztályú Real Club Deportivo de La Corunánál tartózkodik. Az U20-as világbajnokságon öt gólt szerző játékos menedzserét, Pataky Tibort a lap Madridban érte utol, aki elmondta, a fiatal támadó a remek szereplésnek köszönhetően elég kapós, így több ajánlata is van. Most is zajlanak egyeztetések, de egyelőre nincs végleges megállapodás.

 Mervó Bence (9-es mezben) jó időben szokott jó helyen lenni
Fotó: MTI 

A menedzser nem cáfolta, hogy a játékos, aki eddig a Győri ETO labdarúgója volt, de a csapat leminősítése miatt ingyen igazolhatóvá vált, szívesen igazolna Spanyolországba, és ezt ők is jó megoldásnak tartanának.

“Térdszalagszakadások miatt 16 éves koromtól megszakításokkal két és fél évig nem focizhattam. Előfordult, hogy egyszerre mindkét térdemet felvágták, tolókocsiban toltak, és a szüleim segítettek, ha mosdóba kellett mennem. Nem kívánom ezt az időszakot senkinek, de túl vagyok rajta, erősebb lettem”nyilatkozta Mervó Bence a világbajnokság után. Ha nyélbe ütik az üzletet, úgy minden bizonnyal kijelenthető, megérte a kitartás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik