Foci

Casillas anyja kiakadt a Realra

Iker Casillas (Array)
Iker Casillas (Array)

A távozó kapus édesanyja szerint jelentős visszalépés fia karrierjében, hogy Madridból a Portóhoz szerződik. A szülők szerint az elnök kiutálta őt a csapatból.

Szombaton késő este jelentette be a Real Madrid labdarúgócsapata, hogy megegyezett a Portóval Iker Casillas ügyében, a világ- és Európa-bajnok spanyol kapus így a következő szezont már Portugáliában kezdi meg. A 34 esztendős hálóőr 16 éve védte a blancók kapuját, ráadásul még két idény volt hátra a jelenlegi szerződéséből.

A futballista édesanyja nincs elragadtatva az átigazolás tényétől és a Real Madridot hibáztatja:

„Ez a csapat a spanyol harmadosztálynak felel meg Iker szintjén. Egy világbajnok nem fejezheti be a karrierjét a Portóban. Ő választhatja meg, honnan szeretne visszavonulni. Az biztos, hogy nem a Barcában tenné, mert úriember” – mondta María del Carmen Fernández González az El Mundónak.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Floréntino Pérez elnökről is megvan a véleménye: szerinte a klub első embere tehet arról, hogy Casillasnak mennie kell, mivel – édesanyja úgy véli – hátrányos helyzetben volt a magassága miatt. Pérez állítólag a hórihorgas kapusokat kedveli és éveken át le akarta igazolni Gianluigi Buffont.

Casillas apja, José Luis is a presidentét okolja a történtekért, mint mondta: Pérez újságírókkal karöltve fúrta a fiát már 2010 óta. A szülők szerint az elnök kiutálta őt Madridból.

A kapus 16 év alatt a többi között három Bajnokok Ligáját, öt bajnoki címet, két Spanyol Király Kupát és klubvilágbajnokságot nyert a Reallal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik