Foci

Felcsúton sem kell szurkolói kártya

puskás akadémia (Array)
puskás akadémia (Array)

Azok a szurkolók, akik továbbra is használják a kártyát, sorban állás nélkül juthatnak be a Pancho Arénába.

A Magyar Labdarúgó Szövetség szerdai döntése alapján nem teszi kötelezővé a nézők számára, hogy csak szurkolói kártyával juthatnak be egy mérkőzésre. A szövetség a klubokra bízza a döntést, hogy továbbra is ragaszkodnak-e a kártyához, vagy sem.

Azóta már több klub is tájékoztatta drukkereit a fejleményekről. A Budapest Honvéd csapatánál nem kötelező a kártya, a Fradi viszont nem tágít!

Fotó: MTI

Legutóbb a felcsúti Puskás Akadémia FC jelenített meg közleményt hivatalos oldalán:

Az MLSZ határozata szerinta 2015-2016-os szezonban a szurkolói kártya kötelezettségét a szervező klubok dönthetik el. A Puskás Akadémia számos előnyét látta ennek az új rendszernek, így a jól bevált integrált jegyértékesítési rendszer nyújtotta kényelmi szolgáltatást továbbra folytatjuk. A Klubkártyával rendelkező szurkolóink továbbra is gyorsabban, sorban állás nélkül, gyorsabb ügyintézéssel juthatnak be mérkőzéseinkre, sőt további akciókat is tervezünk nekik. Akik nem kívánnak élni a Klubkártya nyújtotta előnyökkel, azok is szeretettel várjuk – számukra két külön pénztárat nyitunk, KLUBKÁRTYÁVAL NEM RENDELKEZŐK felirattal (a déli oldalon lévő 2-es bejáratnál lévő 3-as ablakot, és az északi oldalon lévő 4-es bejáratnál lévő 7-es ablakot).”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik