Foci

Diósgyőrbe igazolt a magyar tehetség

Kitl Miklóst több csapat is vitte volna, ő végül a borsodi együtteshez igazolt. Miután aláírta szerződését útra kelt, hogy csatlakozzon a Bükfürdőn edzőtáborozó kerethez.

Az 1997-es születésű Kitl Miklós az előző idényben mutatkozott be a magyar élvonalban, a Kecskemét labdarúgócsapatában 26 bajnokin lépett pályára. Miután a KTE nem kapta meg az NB I-es licencet és a harmadosztályig csúszott vissza egyértelmű volt, hogy a középpályás új munkaadó után néz, több magyar csapat is szívesen látta volna a sorok közt.

A dvtk.eu pénteki cikke szerint végül a DVTK-ra esett a választása, ahol együtt dolgozhat korábbi edzőjével, Bekő Balázzsal.

„Több lehetőségem is volt, a döntésemben közrejátszott Bekő Balázs személye, és a szakmai stáb, akikkel Kecskeméten is együtt dolgoztam. Mindig is szerettem volna olyan szurkolótábor előtt játszani, mint a diósgyőri. Célom, hogy mielőbb beverekedjem magam a kezdőcsapatba. Tudom, hogy még van hová fejlődnöm, biztos vagyok abban, hogy Diósgyőrben adottak lesznek a feltételek is ehhez” – mondta a DVTK hivatalos honlapjának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik