Foci

0-0-ról várja a folytatást az MTK

Varga Szabolcs (Array)
Varga Szabolcs (Array)

Az MTK labdarúgócsapata gól nélküli döntetlent játszott a szerb Vojvodinával az Európa Liga 1. selejtezőkörének odavágóján.

Az első félidőben az első említésre való momentum a 26. percben volt, amikor Torghelle léphetett volna ki gólhelyzetben, Dinga lerántotta őt, de általános meglepetésre csak sárga lapot kapott. A szünet előtt két nagy ziccert is kihagyott az MTK, előbb Vadnai, majd Varga rontott nagy helyzetben.


Fotó: MTI

A második felvonásban nem pörögtek annyira a csapatok, majd a budapestiek számára izzadós volt a hajrá, a 78. percben Vukmirtól óriási mentésre volt szükség már üres kapunál, hogy megóvja csapatát a bekapott góltól. Láthatóan elfáradtak a kék-fehérek, ezt ugyanakkor szerencsére nem tudta kihasználni a Vojvodina, így egy hét múlva 0-0-ról folytatják a csapatok.

A játéknap korábbi részén a Debrecen hazai pályán dolgozott ki magának tekintélyes előnyt, míg a Ferencváros egy nyerhető meccsen játszott döntetlent a holland másodosztályú Go Ahead Eagles ellen.

Eredmény – Európa Liga-selejtező, 1. forduló, 1. mérkőzés

Szusza Ferenc Stadion, 1000 néző, v.: Paolo Valeri (olasz)

MTK Budapest – Vojvodina 0-0

MTK Budapest: Hegedüs – Bese, Vukmir, Grgic, Vadnai – Thiam, Vass – Strestík (Myke, a szünetben), Kanta, Varga Sz. (Szatmári, 59.) – Torghelle (Schrammel, 93.)

Vojvodina: Zakula – Vasilic, Djuric, Dinga, Nastic – Stanisavljevic, Puskaric, Ivanic (Kordic, 93.), Sekulic, Palocevic (Stamenic, 64.) – Mrdakovic (Maksimovic, 89.)

Gólszerző:

Sárga lap: Torghelle (33.), Varga Sz. (49.), Vadnai (74.) illetve Puskaric (19.), Dinga (28.), Vasilic (46.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik