Foci

Úgy tűnik, Dzsudzsák és a Hertha már megegyezett egymással

dzsudzsák balázs (Array)
dzsudzsák balázs (Array)

Legalábbis a játékos menedzserének, Vörösbaranyi Józsefnek egy berlini lapnak adott nyilatkozata egyértelműen erre enged következtetni.

A bz-berlin.de-nek nyilatkozva Vörösbaranyi József, Dzsudzsák Balázs menedzsere megerősítette, játékosa még a nyáron Berlinben köthet ki. A bild.de úgy tudja, két millió euróra csökkent Dzsudzsák ára, mivel a játékos szerződése 2015. december 31-én lejár, így vagy most kapnak érte pénzt a moszkvaiak, vagy ingyen igazolhat a magyar válogatott kapitánya télen bárhova. A bulvárlap úgy értesült, Dzsudzsák, a Dárdaival közös munka lehetőségéért engedett az eddigi moszkvai 2,5 millió eurós fizetési igényéből is.

Ha minden jól megy, Dzsudzsák Matrjoska babaként nyártól már nem lesz aktuális
Forrás: facebook.com

Korábban beszámoltunk róla, Dzsudzsák nagy örömmel játszana Berlinben, Dárdai Pál irányítása alatt. Vörösbaranyi József most nem csak ráerősített erre a vonalra, hanem a berlini lapnak adott nyilatkozata alapján erősen úgy tűnik, a játékos és a klub mintha már szóban meg is egyezett volna egymással. „Reális forgatókönyv, hogy Balázs Berlinben folytassa pályafutását, mert a Hertha egy igazi nagy csapat, és Dárdai Pállal a válogatottnál is remekül szót értenek. A Dinamo Moszvának kell döntenie” – fogalmazott a menedzser.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik