Foci

Bundázással vádolják a Barcelonát

alberto-lopo(960x640).jpg (Array)
alberto-lopo(960x640).jpg (Array)

Akár az is elképzelhető, hogy a Barcelona bundázott a spanyol bajnokság utolsó fordulójában.

A spanyol El Mundo Deportivo barcelonai lap létére épp azzal okozott meglepetést, hogy közölte, információk szerint a bajnok, kupa- és Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona a spanyol bajnokság zárófordulójában előre megbeszélt eredményt hozott a Deportivo La Coruna ellen.

A Primera Division 38. körében a katalánok 2-2-re végeztek a Depor ellen, így két ponttal megelőzték a tabellán a Real Madridot. A kék-fehérek pedig ennek az egy pontnak köszönhetően pont bentmaradtak az első osztályban.

 Az a bizonyos mondat ekkor hangzott el
Fotó: Youtube 

A lap szerint a liga vizsgálatot indít a mérkőzés miatt, elsősorban az eredmény és a Depor védője, Alberto Lopo szavaira alapozva. A labdarúgó ugyanis azt nyilatkozta, meccs közben azt mondta Xavinak, hogy lassítsanak, a döntetlen mindkét csapatnak megfelelő eredmény. A Barcelona az 59. percben még 2-0-ra vezetett, majd a hajrában a vendégek kétszer is beköszöntek.

Persze az is lehet, hogy Lopo csak viccelt, ezt erősíti az is, hogy Messinek volt egy meg nem adott gólja a meccsen, tehát nem úgy tűnt, mintha tényleg lassítanának a hazaiak.

Ha kiderülne, hogy a Barcelona valóban csalt, a Real Madrid ölébe hullhat a bajnoki cím.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik