Foci

Dárdai Pál rendesen megizzasztotta a játékosokat

Dárdai Pál (Array)
Dárdai Pál (Array)

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya pörgős edzést vezényelt a kerettagoknak, a hangsúly a támadásépítésen volt.

A magyar labdarúgó-válogatott elsősorban a támadást gyakorolta a kedd délelőtti edzésen, délután pedig videózással folytatódott a felkészülés a szombati, finnországi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.

A délelőtti hetvenperces tréningen Dárdai Pál szövetségi kapitány különös hangsúlyt fektetett arra, hogy a játékosok gyors ritmusban végezzék a feladatokat a nagy hőség ellenére is – írta az mlsz.hu.


Fotó: mlsz.hu

Az ebéd utáni pihenést követően videózás volt, a szakmai stáb a válogatott korábbi mérkőzéseinek tapasztalataiból tartott elemzést a játékosoknak. Előkerült a finnekkel szemben tavaly 1-0-ra megnyert selejtező és a litvánok ellen múlt pénteken 4-0-s sikerrel zárult találkozó felvétele is.

A finn válogatott elemzése szerdán lesz, mert akkorra a mostanihoz képest már plusz információk is rendelkezésre állnak majd az ellenfélről, az északiak ugyanis kedd este játszanak felkészülési mérkőzést az észtekkel. A találkozót a helyszínen tekinti meg Sallói István, aki majd beszámol a személyes tapasztalatairól.

A szombati találkozó közép-európai idő szerint 18 órakor kezdődik a helsinki Olimpiai Stadionban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik