Foci

Szalai Ádám csúnya listára került fel

A magyar válogatott támadója csapatát, a Hoffenheim legrosszabb igazolásai között tartják számon.

A bild.de szakírója, a Hoffenheim csapatát szedte ízekre. Azt vizsgálta, kik voltak az évad legrosszabb igazolásai a Bundesliga 9. helyén álló alakulatnál és láss csodát, a 2014 nyarán a Schalkéból érkező Szalai Ádám is ott figyel a listán.

 

Szalai Ádámnak nem ez a legjobb szezonja
Fotó: europress

Eszerint a 2014 decembere óta gólképtelen magyar válogatott csatár egyike azon hét játékosnak, akik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. „A magyar támadó huszonhat bajnokin négyszer talált be, és párharcainak csak  negyven százalékát nyerte meg. Kijelenthetjük, a Hoffenheim hatmilliós befektetése nem térült meg” – írja Andreas Hoffmann, aki hatossal jutalmazta Szalai idényét.

Megjegyezzük, kegyes volt hozzá, mert a többi hat “kiválasztott” gyengébb osztályzattal zárt Szalainál. Megjegyezzük, Szalai sérüléssel is bajlódott, talán ezért sem sikerült úgy a szezonja, ahogy szerette volna. Talán majd jövőre.

A Hoffenheim szombaton 15.30-tól éppen Dárdai Berlinjével meccsel. A statisztikák azt mutatják, ha Szalai életlenül kezd, a Berlinieknek nem kell külön embert ráállítaniuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik