Foci

A Dunaújváros pontot szerzett, de nem menekült meg

Artner Tamás (Array)
Artner Tamás (Array)

A kiesés elkerüléséért küzdő Dunaújváros gól nélküli döntetlent játszott a vendég Debrecennel a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

Az első felvonásban jó iramot diktáltak a csapatok, pörgős focit láthatott a nem túl népes közönség, de ez a helyzetek számában nem mutatkozott meg, hiszen a feleket az esős idő és a felázott talaj sem segítette.

 Fotó: Facebook

A kezdés után aktívabb volt a Dunaújváros, majd a szünet előtt már a Loki került fölénybe, de gól nem született. A második etapban is hasonló volt a leosztás, mindkét csapatnak lett volna lehetősége megnyerni a találkozót, de végül maradt a gólnélküli döntetlen.

Ezzel az egy ponttal a Dunaújváros még nem lélegezhet fel, hiszen a szintén 22 ponttal álló Haladás egy meccsel kevesebbet játszott, ahogy a 19 pontos sereghajtó Pápa is.

Eredmény – OTP Bank Liga, 29. forduló

Dunaújváros PASE – DVSC-TEVA 0-0
Dunaújváros, 1149 néző, v: Szabó Zs.

Sárga lap: Jakab (34.), Vaskó (42.), Nikházi (57.), illetve Bódi (59.), Korhut (66.)

Dunaújváros: Nagy G. – Villám, Szekeres (Farkas V., a szünetben), Vaskó, Hidvégi – Jakab, Böőr, Nikházi, Petneházi, Csehi (Thiago, 59.) – Eppel

Debrecen: Verpecz – Nagy Z., Mészáros, Máté P., Korhut – Jovanovic (Mihelic, 24., Ferenczi J., 88.), Balogh N., Varga J., Szakály P., Bódi – Kulcsár (Szécsi, 67.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik