Foci

Leigázta az U21-es válogatottat az U20-as

u20-as válogatott (Array)
u20-as válogatott (Array)

Az új-zélandi U20-as világbajnokságra készülő fociválogatottunk szerdán edzőmérkőzést játszott Telkiben, amelyen az U21-es válogatott volt az ellenfele.

 A három 30 perces harmadból álló összecsapáson a csapatot irányító Bernd Storck sportigazgató lehetőséget adott minden bevethető kerettagnak, csak a tegnap Ligakupa-elődöntőt játszó Nagy Dominik, Nagy Ádám, Haris Attila hármas nem lépett pályára, ők regenerációval töltötték a napot – adta hírül az mlsz.hu.

Fotó: MTI

A mérkőzés az U20-as válogatott magabiztos, 4-1-es győzelmét hozta, a csapat góljain Zsótér Donát, Popov Patrik, Talabér Attila és Kalmár Zsolt osztoztak, míg az ellenfél találatát Kleinheisler László szerezte. 

“Ezen a mérkőzésen nem az eredmény volt a legfontosabb, inkább a jó teljesítménynek örülö” – értékelt a meccs után Bernd Storck. “Feltűnő volt, hogy csapatom sokkal jobban bírta a mérkőzés végét, mint az U21-es válogatott, emellett szervezetten, a taktikai utasításokat betartva játszott az együttes. Továbbra is tartom, hogy jó úton járunk, de a vb-rajtig hátralévő hetekben még több területen is szeretnénk fejlődni.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik