Foci

Messi és Guardiola már alig beszélnek egymással

Lionel Messi (Array)
Lionel Messi (Array)

Az argentin játékos szerint a spanyol edző irányítása mellett fejlődött a legtöbbet, ugyanakkor a távozása óta már nem tartják a kapcsolatot.

Szerdán rendezik a Barcelona-Bayern München párharc első felvonását a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében, a helyszín a Nou Camp lesz. Európa legjobb csapatai közül kettő találkozik egymással, ez már elég a szokásosnál nagyobb felhajtáshoz, azonban ad némi pikantériát a két összecsapásnak Pep Guardiola személye, aki most a német együttest irányítja, de korábban sikeres éveket töltött a katalán sztárcsapat kispadján, amellyel összesen 14 trófeát nyert.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Lionel Messi, a Barca argentin klasszisa is Guardioláról beszélt a keddi sajtótájékoztatóján. Elmondta, ugyan a szakember távozása óta nem nagyon beszélgetnek egymással, nagyon sokat köszönhet neki:

„Nagyszerű időszak volt, amikor Pep még itt volt. Elnyertünk egy csomó címet és én személy szerint rengeteget fejlődtem – a pályafutásom során a legtöbbet. Nagyon jól megvoltunk egymással és miután elment is találkoztunk párszor, de manapság már nem tartjuk a kapcsolatot” – idézi az Eurosport Messit.

„Guardiola ismer minket, mi is őt. Szerencsések vagyunk, hogy ilyen sikeresek voltunk együtt, így minden bizonnyal nagyszerű fogadtatásban lesz része. Ugyanakkor a szurkolóink mögöttünk fognak állni és a mi sikerünkért drukkolnak majd.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik