Foci

Dzsudzsák ráerősített az Inter vonalra

dzsudzsák balázs (Array)
dzsudzsák balázs (Array)

A magyar válogatott és a Dinamo Moszkva szélsője úgy látja, négy héten belül eldől a sorsa.

“Vörösbaranyi József barátom és menedzserem éppen itt ül mellettem, egy pillanat… Ő is bólogat, annyit elárulhatunk: valóban érdeklődik az Inter – nyilatkozta Dzsudzsák a Nemzeti Sportnak. – Nagy öröm, hogy ilyen csapattal hoznak hírbe, abban mindenki biztos lehet, nem én hívtam fel őket, hogy mennék hozzájuk, vagy hogy írjanak már az újságok rólam. A télen egyszer már hihetetlen közel voltunk a megállapodáshoz, egy hajszálon múlott a megegyezés, kíváncsi vagyok, most miként alakul a sorsom. Egy akkora klub, mint az Internazionale biztosan most is szétnéz a piacon, ezúttal is igazol néhány új labdarúgót, szóval meglátjuk. Négy meccs van hátra az orosz bajnokságból, ennyi idő alatt biztosan eldől a sorsom” – fogalmazott Dzsudzsák Balázs a keddi Nemzeti Sportban.

 

Az elmúlt években annyi átigazolási pletyka, mendemonda látott napvilágot a szélsővel kapcsolatban, hogy engedjék meg, különösebben ne kommentáljuk a hírt.

Minden esetre az azért vicces, hogy míg anno az oroszországi kaland hírére mindenki azt mondta, szakmai szempontból jobb lenne egy európai élbajnokság, addi most az a helyzet, ha tényleg az Interben kötne ki Dzsudzsák, az nem biztos, hogy sportszakmailag előrelépés számára. Az orosz bajnokság bombaerős, évek óta fejlődik, egyre több és egyre jobb játékosokat igazolnak a klubok. Ezzel szemben minden kimutatás szerint az olasz gyengül.

Ráadásul egyarán négy-négy fordulóval a két bajnokság vége előtt a Dinamo biztos európai kupainduló – negyedik -, míg az Inter meglehet, jövőre nem lesz ott egyik kupasorozatban sem, mert csak a nyolcadik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik