Foci

Gareth Bale 100 milliórét mehet Manchesterbe

gareth bale (Array)
gareth bale (Array)

A nyár üzletét szellőztette meg a The Telegraph. Állítják, Louis van Gaalnak rendelkezésére áll ez a brutális összeg, hogy nyáron a Unitedhez csábítsa a Real Madrid szélsőjét.

Olyan mértékben növekednek a Manchester United pályán kívüli bevételei, hogy lassan semmi sem lesz lehetetlen számukra. Nemrég egy tíz éves megaszerződésért dobták a Nike-ot, az Adidasért. A kontraktus értelmében a 2015–2016-os szezontól, azaz augusztus 1-től évi 75 millió (összesen 750 millió) fontot fizet a sportszergyártó a klubnak.

 Valamit nagyon tudhat Gareth Bale menedzsere, mert rendre bomba üzletet köt egy olyan játékossal, aki valljuk meg: messze nem a világ legjobbja
Fotó: europress 

Az elképesztő összeg beindította a fantáziát és a telegraph.co.uk szerint, a csapat holland menedzsere, Louis van Gaal már ki is vetette a hálóját a Real Madrid sokat kritizál szélsőjére, Gareth Bale-re. Állítólag 100 millió lapul félretéve a bankszámlán erre a célra! A 25 éves walesi köztudottan nem érzi jól magát Spanyolországban. Kevesebbet játszik a reméltnél, a szurkolók kifütyülik, nem megy neki úgy, mint amikor Florentino Pérez még Tottenham játékosként beleszeretett.

Mondjuk szerintünk akkor sem ért 85 millió, most meg végképp nem ér 100-at, de úgy látszik, olykor az észérvek nem számítanak…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik