Foci

Guardiolát így még nem láttuk kiborulni

Pep Guardiola (pep guardiola, )
Pep Guardiola (pep guardiola, )

Mondjuk volt is miért neki. A Bayern egy megnyert meccset bukott el kedd este, a Német Kupa elődöntőjében a Dortmunddal szemben. Az edző két elmaradt büntetőt kér számon.

A kifelé mindig higgadt, mosolygós és udvarias Pep Guardiola leginkább akkor vesztette el a fejét, amikor Lewandowskit érzése szerint letarolta Langerak kapus a büntetőterületen belül. Nyilván a 117. percben szeretett volna egy büntetőt, bár a végjáték ismeretében azt kell mondjuk, meglehet, az sem segített volna a Bayernen. Mutatjuk a szitut és a reakciót:

Megítélésünk szerint a spanyol edzőnek ebben az esetben részben volt csak igaza. A Dortmund kapusa ellentmondást nem tűrően jött ki, ahogy egy kapusnak kell, de inkább a labdát ütötte el. Más kérdés, a szerda reggeli jelentések szerint Robert Lewandowskit a meccs után agyrázkódás gyanújával kórházba szállították. A sport.pl úgy tudja, az orvosok nem erősítették meg az agyrázkódást, ellenben elképzelhető, hogy a csatárnak megsérült az állkapocscsontja, és a válla is.

A pumpa nem véletlenül ment fel az edzőben, mi több ez csak az utolsó csepp volt a pohárban nála. A Bayern elég sok helyzetet hagyott ki, ráadásul az 56. percben egy kétséget kizáróan jogos büntetőt nem adott meg a játékvezető. Müller elől Schmelzer kézzel sodorta el a labdát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik