Foci

“Többet kerestem, mint a rohadt, k*va tanári kar”

Lendvai Miklós (lendvai miklós, )
Lendvai Miklós (lendvai miklós, )

Szalai Ádám, vagy éppen Véber György kifakadásairól már beszámoltunk párszor. Most itt a következő vágatlan életkép a magyar labdarúgás hétköznapjaiból. Aki előadja, Lendvai Miklós, Zalaegerszeg edző. Miért beteg a magyar futball sokadik rész...

Az alábbi videó a hétvégi NB2-es ZTE-Siófok (0-3) bajnoki utáni sajtótájékoztatón készült és a zaol.hu tette közzé. Már egyszer foglalkoztunk a témával, de nem győzünk betelni vele. Úgy 3:20-tól lesz igazán érdekes. Akkor kezd végképp bemelegedni a “Zete” edzője, az egykori francia, svájci, belga és ciprusi csapatokban légióskodó, 23-szoros válogatott középpályás, Lendvai Miklós.

Egy-két sziporka: “Többet kerestem, mint a rohadt kurva tanári kar az egész iskolában”, vagy “Itt mi a faszt tudnak ezek a fiúk?”, vagy “Úgy jövünk le a rohad pályáról, hogy nem tettünk meg mindent”.

Lendvai a keddi Nemzeti Sportban ad magyarázatot szokatlanul szókimondó nyilatkozatára. Azt mondja, nem tudta, hogy még mindig be van kapcsolva a kamera, hogy működnek a magnók, és felveszik mindazt, amit ilyen indulatosan, nyers szavakkal mondott, mivel azonban a kereskedelmi televízióktól is keresték, legalább kiderült, még mindig érdekes a magyar futball.

“A legszebb, hogy most sokan kollégák, futballszakemberek mögém állnak, s tolnak maguk előtt, mondván ez az, Lendvai, csak pofázzál, mondd ki mindazt, amit gondolunk, és soha nem merünk elmondani. Gyávák szószólója is lettem, de ez sem érdekel” – értékelte a honi labdarúgásban uralkodó általános őszinteséget az edző.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik