Foci

Neuer méreteset potyázott, otthon égett a Bayern

Manuel Neuer (manuel neuer,)
Manuel Neuer (manuel neuer,)

A címvédő és listavezető bajorok nagy meglepetésre kikaptak hazai pályán a Borussia Mönchengladbachtól a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.

A rangadón egyértelmű esélyesként lépett pályára a Bayern München, amely viszont az első félidő derekán hátrányba került, miután egy középre tartó lövést Neuer bevédett.

A Gladbach ráült az eredményre, s innentől még inkább kontrákra játszott. A találkozó hajrájában meg is tudták duplázni az előnyüket Raffael találatának köszönhetően, míg a münchenieknek szépíteni sem sikerült.

Fotó: Europress fotóügynökség

A BL-ben negyeddöntős bajorok ebben az idényben még egyszer sem szenvedtek vereséget az Allianz Arénában, s összességében is csak másodszor maradtak alul. A vendég Mönchengladbach immár hat meccs óta veretlen, s őrzi harmadik helyét a tabellán.

Arjen Robben, a Bayern holland szélsője ismét megsérült, azok után, hogy ezen a héten kezdte újra az edzéseket a Sahtar Donyeck ellen tíz napja összeszedett hátsérülését követően. Ezúttal a 24. percben le kellett cserélni, az oldalát fájlalta egy kemény belépő nyomán.

Falhas acontecem pra mostrar que ninguém é perfeito! #Neuer #Frangaço

A video posted by Lucas Adrian (@adrian12gk) onMar 22, 2015 at 10:52am PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik