Foci

214 napja nincs csapata Komannak

A magyar labdarúgó ügynöke szerint magyar, orosz és közel-keleti együttesek érdeklődnek utána.

Koman Vladimir 2014. július 1-jén bontott szerződést az orosz FK Krasznodar labdarúgócsapatával, azóta nincs klubja – immáron 214 napja. Az U20-as világbajnoki bronzot nyert magyar csapat tagja az ősszel a magyar élvonalban szereplő MTK edzéseit látogatja, de a téli felkészülést már nem ott kezdte meg, Oroszországban várja, hogy alakul a sorsa.

„Három magyar, egy orosz és egy közel-keleti csapat érdeklődik iránta, néhány napon belül eldőlhet a sorsa. Voli jelenleg Oroszországban tartózkodik, ám most egyetlen csapattal sem készül. Fizikai állapotával ettől függetlenül nincs gond, ő sosem volt az a típus, aki elhagyja magát, és pluszkilókat szed fel. Bár több mint fél éve nincs csapata, a globális piacon ma már ez sem jelent hátrányt, bárkinek lehet találni új munkáltatót” – mondta a játékos szlovén menedzsere, Marcel Kacinari a Borsnak.

A 25 esztendős Koman Vladimir játszott a Haladás, a Sampdoria, az Avellino, a Bari, a Monaco, a Krasznodar és az Ural csapataiban. 36-szor volt felnőtt válogatott, hét gólt szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik