Foci

Bombagól rázta fel a Juvét

Paul Pogba (paul pogba, )
Paul Pogba (paul pogba, )

A torinói labdarúgócsapat hazai pályán győzte le 2-0-ra a Chievót a Serie A 20. fordulójában. Az első találatot Paul Pogba jegyezte, a francia középpályás egy jól eltalált lökettel jelentkezett ezúttal.

A listavezető Juventus gyakorlatilag minden mutatóban jobban teljesített ellenfelénél az első félidőben, azonban a Chievo szívósan védekezett, így 0-0-val vonultak az öltözőbe a csapatok. A Zebrák a második játékrészben is nehezen találták a fogást az ellenfelükön, majd jött Pogba, előbb húzott egy cselt, majd ballal a kapuba bombázott a 60. percben. Nem sokkal később a csereként beállt Lichtsteiner biztosította be csapata győzelmét, egy kipattanó labdát értékesített, a vége pedig 2-0 lett.

Videó – Paul Pogba gólja:

Közben a másik torinói együttes az Internazionale orra alá tört borsot, a Bikák ugyanis mindhárom pontot elvitték Milánóból, a győztes gólt Moretti szerezte a 94. percben.

A Palermo ikszelt a Sampdoria otthonában, a Verona az Atalantát verte, míg a kiesési rangadónak is beillő Parma-Cesena összecsapást a vendégek nyerték meg.

Eredmények – Serie A, 20. forduló

Juventus – Chievo 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Pogba (60.), Lichtsteiner (73.)

Inter – Torino 0-1 (0-0)
Gólszerző:
Moretti (90+4.)

Sampdoria – Palermo 1-1 (1-0)
Gólszrzők: Eder (6.) illetve Vasquez (49.)
Piros lap: Fulignati (60. – pályán kívül)

Parma – Cesena 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Cascione (76. – öngól) illetve Pulzetti (21.), Rodriguez (89.)

Verona – Atalanta 1-0 (0-0)
Gólszerző: Saviola (53.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik