Foci

Luis Enrique keveset beszél a játékosaival

Luis Enrique (luis enrique, )
Luis Enrique (luis enrique, )

A Barcelona labdarúgócsapatát irányító spanyol szakember egyik korábbi játékosa, Bojan Krkic mesélt a tapasztalatairól.

Az utóbbi napok slágertémája Lionel Messi és Luis Enrique kapcsolata egymással. A spanyol sajtó számtalanszor foglalkozott vele, hogy megromlott a viszony a felek között, de a hét elején az argentin játékos hazugságnak nevezte ezt a híresztelést.

Az ügy kapcsán rengetegen szót kértek, a legutóbb a korábban a Barcelonát erősítő Bojan Krkic is elmondta a véleményét, aki az első csapatnál együtt játszott Messivel, a Barcelona B-nél pedig Enrique volt a vezetőedzője.


Volt játékosa szerint Enrique nem túl bőbeszédű
Fotó: Europress Fotóügynökség

„Enrique nehezen találja meg a hangot a játékosokkal, ami nekem azért furcsa, mert maga is játszott korábban, tudnia kellene, milyen a hangulat egy öltözőben. Van egy elképzelése, egész nap a stábjával dolgozik, a keret tagjaival pedig csak pár szót vált. Mindenkinek más az edzésstílusa, az övé ilyen. Majd a szezon végén elválik, hogy ez sikeres, vagy sem” – mondta a már a Stoke Cityt erősítő Bojan a spanyol L’Esportiu-nak.

A 24 éves játékos arra is kitért, milyen volt Messi csapattársának lenni. Mint mondta, amikor ő Barcelonában volt, akkor rendben mentek a dolgok, nem hinné, hogy ez változott, br azt megjegyezte, Messire jellemző, hogy rosszul viseli, ha kevesebbet játszik, mert mindig húzóember akar lenni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik