Foci

Komoly bajba kerülhet a manchesteri focista

Ander Herrera (ander herrera, )
Ander Herrera (ander herrera, )

Ander Herrera váltig állítja, hogy ártatlan a spanyolországi bundabotrányban.

Nyomozás indult Spanyolországban, mivel a hírek szerint a 2010/2011-es szezonban közel egymillió eurót fizettek a Real Zaragoza játékosai és stábtagjai a Levante együttesének, hogy veszítsék el az utolsó találkozójukat. A Zaragoza – Ander Herrerával a fedélzetén – végül nyert, így bennmaradt az első osztályban.

A Manchester United jelenlegi játékosa váltig állítja, hogy ártatlan a napokban kirobbant spanyolországi bundaügy kapcsán. A spanyol középpályás neve szerepel azon 41 között, akiket gyanusítottként kezelnek az ügyben – az akkor a Zaragozát erősítő Pintér Ádám is köztük van, még ha nem is lépett pályára az ominózus találkozón.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A hírek szerint a Zaragoza játékosai és stábjának tagjai 965 ezer eurót adtak át a Levante csapatának, hogy a valenciai gárda biztosan elveszítse a mérkőzést.

Herrera hivatalos Facebook oldalán tagadta a vádakat:

“41 embert említenek, akik közül egy vagyok én. Soha nem tettem és nem is fogok tenni semmi olyat, ami manipulálna egy mérkőzést. Imádom a futballt és hiszek a fair playban, úgy a pályán, mint azon kívül is.

A Zaragoza egyébként 2-1-re megverte a Levante együttesét, így nem esett ki az első osztályból. A győztes csapat góljait az Atletico Madrid jelenlegi csapatkapitánya, Gabi szerezte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik