Foci

Hajnal Tamás havi 3 milliót kereshet a Fradiban

hajnal tamás (hajnal tamás)
hajnal tamás (hajnal tamás)

Az 1998 óta külföldön futballozó és most hazatérő 33 éves játékos ugyan érzelmi döntést hozott, de azért anyagilag sem jár rosszul.

A múlt pénteken 16 év után újra Fradi mezbe bújó Hajnal Tamás mögött igazán szép nemzetközi karrier áll. Futballozott a német Schalkéban, a Dortmundban, a Stuttgartban is – csak, hogy a nevesebb egyleteket említsük. Ismerve a Bundesliga fizetések nagyságrendjét ezeken az állomáshelyeken minden bizonnyal magasabb bérért kergette a labdát, mint amennyiért a zöld-fehéreknél fogja.

 
Hogy Hajnal levezetni jött-e haza ezért az összegért, vagy valóban “beleáll” a Fradiba azt meglátjuk tavasszal
Fotó: fradi.hu 

A blikk.hu információi szerint a magyar viszonyokhoz alkalmazkodva Hajnal valamelyest kénytelen volt engedni az igényeiből, de azért honi szinten így sem jár rosszul. A lap úgy tudja, körülbelül a felét keresi majd annak az összegnek, mint amennyivel a szezon előtt elküldött Leonardo számlája gyarapodott havonta. A brazil jövedelme megbízható értesülések szerint havi 20 ezer euró volt, így Hajnal díjazása nagyságrendileg 10 ezer euró..

“Hajnal Tamásnak voltak külföldi ajánlatai is, de nem csak az anyagiakra gondolt, amikor a Ferencvárost választotta. Érzelmi döntést hozott. Akkor számíthat komolyabb összegre, ha rendszeresen lehetőséghez jut, a csapat pedig minél eredményesebben szerepel a bajnokságban, valamint a kupában. Egyértelműen azt várják tőle, hogy vezér legyen, Tamás pedig szeretne megfelelni a követelményeknek” – nyilatkozta a blikk.hu-nak a meg nem nevezett informátor.

Hogy a 33 éves Hajnal ér-e havi 10 ezer eurót vagy sem, azt majd teljesítményével bebizonyítja. Annyit azért leszögezhetünk, a Fradi vezetése minden bizonnyal az elmúlt két évben kifizetett már annyi tanulópénzt – a holland Tuyp például 25 ezer euróért ült a kispadon… -, hogybiztosabban megtippelje, ki mennyit ér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik