Foci

A klubtulaj kizáratta saját csapatát a bajnokságból

focilabda(650x433).jpg (focilabda)
focilabda(650x433).jpg (focilabda)

Nem viselte jól a FC Veris tulajdonosa csapata kupabúcsúját. Az üzletember azután kérte, hogy zárják ki csapatát a bajnokságból, miután együttese hosszabbításban kapott ki a Sherifftől.

Egészen elképesztő, és eddig egyedülálló eset történt meg Moldovában, ahol egy klub tulajdonosa saját maga kérte, hogy zárják ki csapatát a bajnokságból.

 Fotó:Thinkstock.com

A moldáv bajnokság listavezetője a szintén előkelő helyet elfoglaló Sheriff gárdájával mérkőzött a kupában. A bíró több kétes szituációban is a vendégeknek kedvezett, ami gyakran nehezményeztek az FC Veris játékosai.

A hidegzuhany akkor jött, amikor a vendégcsapata a találkozó 116. percében megszerezte a vezető gólt, ami továbbjutást eredményezett nekik.

Az FC Veris tulajdonosa, Vladimir Niculae egészen elképesztő lépésre határozta el magát. Megkérte a szövetséget, hogy zárják ki együttesét a bajnokságból, mivel az nem hajlandó ilyen bíráskodás mellett tovább játszani. 

A szövetség el is fogadta a kérelmet, de szigorú szankciókat rótt ki a gárdára. Az FC Veris három szezonig nem indulhat egyetlen bajnokságban sem, utána pedig a Divizia B-ben (moldáv harmadosztály) folytathatja a küzdelmeket.

Íme a találkozó, amely miatt kizáratta csapatát a tulaj – videó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik