Foci

Radó egyelőre nem gondol a váltásra

Radó András (radó andrás, )
Radó András (radó andrás, )

A Haladás labdarúgója, Radó András mindig csak a következő meccsre koncentrál. A játékosnak nincsenek jó emlékei a Kecskemétről, hiszen augusztusban ott sérült meg komolyabban.

Nem áll túl jól a szénája a Haladásnak az OTP Bank Ligában. A szombathelyi együttes 16 forduló után mindössze nyolc pontot gyűjtött, amivel nem meglepő módon a tabella utolsó helyén áll. A csapat támadója, Radó András elmondta, hogy az öltözőn belül természetesen nem a legjobb a hangulat, ám ők profi futballisták, így túl kell lendülniük a sikertelenségen.

 Fotó: MTI/Archív

Ami minket illet, meccsről-meccsre jobban játszunk, próbáljuk Szentes Lázár játékról alkotott filozófiáját elsajátítani. Természetesen szeretnénk végre ismét nyerni, de ez ugye rúgott gól nélkül nem megy. Természetesen a sorozatos vereségek után nem a legjobb a hangulat az öltözőben, de nem pánikolunk, egy-két nap alatt túltesszük magunkat a kudarcon. Egy profi játékosnak ugyanis ez a dolga. Remélem, szombaton végre megszakad a rossz szériánk” – mondta Radó a haladas.hu-nak.

Az NBI sereghajtójának sztárját természetesen sok együttes szívesen látná a saját csapatában. A támadó azonban egyelőre nem gondolkozik a váltáson, csak a szombati Kecskemét elleni találkozó jár a fejében.

Korábban többször elmondtam már, hogy a csapattal együtt mindig a következő meccsre – jelen esetben a Kecskemét ellenire – koncentrálok. Ráérek utána a jövőmmel foglalkozni.

A 16. helyen álló Haladás szombaton 18 órakor fogadja a tabella 8. helyén tanyázó Kecskemétet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik