Foci

Megmentőként szállhat be a Kaposvárhoz a Puebla

A Ferencvárosnál évek óta szponzorként, az NB III-ban szereplő SBTC-nél pedig tulajdonosként szerepet vállaló Puebla Tanácsadó Kft. a Kaposvárt is támogatná.

A Rákóczi éveken át stabil élvonalbeli klub volt, mígnem 2014 tavaszán búcsúzott az NB I-től. A szakmai mellett az anyagi téren is erős visszaesés mutatkozott, idén februárban például 60 millió forint pluszt remélt még az éves támogatás mellé a klub az önkormányzattól, hogy a tavaszt is végig tudja rendesen játszani.

A csakfoci.hu úgy tudja, az anyagiak hamarosan megoldódnak a zöld-fehéreknél, ugyanis a Puebla Tanácsadó Kft. szállhat be egyfajta megmentőként a klubhoz.

Illés János, a kaposvári gárda ügyvezetője nem cáfolta a hírt, ugyanakkor konkrétumokról sem beszélt.

“A Rákóczi régóta keres olyan befektetőt vagy főszponzort, aki stabillá tenné a működési hátterünket. Többféle lehetőség is felmerült már, nem szűkíteném le erre az egyre. Minden ilyen érdeklődésre nyitottak vagyunk, és ha lesz konkrétum, akkor azt megosztjuk majd a nyilvánossággal is, egyelőre nem tudok olyan szerződésről nyilatkozni, amit a közvélemény elé tárhatnánk. Meglehetősen nehéz körülmények között működünk, így szükségünk volna minden segítségre” – nyilatkozott Illés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik