Foci

Diego Costa nélkül a spanyolok

Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a soron következő Eb-selejtezőre, illetve a németek elleni barátságos mérkőzésre. A nevek között olyanokkal is találkozhatunk, akik eddig még nem ölthették magukra a címeres mezt, de meglepő hiányzók is vannak.

A spanyol válogatott szövetségi kapitány Vicente del Bosque már a kerethirdetés előtt megjegyezte, hogy akadnak majd új nevek a válogatottban. A tréner nem is hazudtolta meg önmagát, hiszen Camacho, Morata, Callejón és Nolito személyében négy újonc is behívót kapott.

 Costa ezúttal nem bizonyíthat a válogatottban

Fotó: Europress Fotóügynökség

Talán, ha nem Fehéroroszország ellen lépne pályára tétmeccsen Spanyolország, akkor több támadó szerepelni del Bosque listáján, így viszont gyérnek mondható a támadószekció. Kimaradt ugyanis a keretből a nemrég felépülő Diego Costa, Fernando Torres, Fernando Llorente és Juan Mata is. A sérüléssel bajlódó Andrés Iniesta ugyancsak nem tagja a keretnek.

Spanyolország november 15-én a fehéroroszokkal játszik hazai környezetben, majd november 18-án Németország ellen lépnek pályára felkészülési mérkőzésen.

A spanyol válogatott kerete

Kapusok: Iker Casillas, David De Gea, Kiko Casilla

Védők: Juanfran, Azpilicueta, Sergio Ramos, Bartra, Piqué, Albiol, Jordi Alba, Bernat

Középpályások: Busquets, Koke, Camacho, Cazorla, Fàbregas, Isco, Raúl García

Támadók: Alcácer, Nolito, Pedro, Callejón, Morata

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik