Foci

Bunda volt a hétvégi NB I-es rangadó?

Az ázsiai bundamaffia egyik vezetője 100 eurót kockáztatva nyert 11 250 eurót. A megjátszott meccsek között a magyar bajnokira leadott tipp volt a legvalószínűtlenebb.

A Debrecenben élő szingapúri „üzletember”, Wilson Raj Perumal az internetes közösségi oldalára töltött fel egy képet a hétvégi kaszálásáról. Perumai azt fogadta meg, hogy a Debrecen-Ferencváros bajnoki mérkőzés félidejében a vendégek vezetnek majd, míg a végeredmény döntetlen lesz. A tippszelvény másik mérkőzése a Jagodina-Partizan mérkőzés volt, ahol hazai végeredményt tippelt, így 3,4 millió forintot tehetett zsebre. 

 11 250 eurót nyertek a magyar meccsel

Fotó: Facebook

A Blikk e-mailben kérdezte az üzletembert, hogy honnan kapta az információkat, illetve , hogy befolyásolták-e az élvonalbeli találkozók eredményét?

Ki tudja? Csak hallottam néhány infót a mérkőzésekről. Ha akar találni néhány bundameccset, akkor keressen Afrikában. Nagyjából a csapatok hatvan-hetven százaléka köszöni az extra pénzt.

Perumal elárulta, hogy egy meg nem nevezett személy “súgott” neki a találkozóval kapcsolatban.

A Ferencvárosnál nem kívántak reagálni a hírre, míg a Lokinál egyértelműen tagadtak.

Aki látta ezt a meccset, az nyugodt lehet, minden gyanú felett áll a találkozó” – mondta a Blikknek Szilágyi Sándor, a Loki cégvezetője.

Perumal egyébként az ázsiai bundamaffia egyik vezetője, a hazai focifogadási per vádalkuval védett koronatanúja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik