Foci

Nem akarnak vénaszkennert a fradisták

7275 Fradi-szurkoló töltötte ki azt a kérdőívet, melyet a C közép tett közzé. A válaszokból kiderül, a zöld-fehér szurkolók nem akarják a vénaszkennert és azért nem járnak meccsre, mert nincs hangulat.

A C közép közvéleménykutatásának eredménye természetesen nem reprezentatív, ám a több mint hétezer válaszadó véleménye több mint elegendő ahhoz, hogy képet kapjunk arról, hogy látják a szimpatizánsok az FTC helyzetét.

A válaszadók az új stadionról, a hangulatról, a kint rekedt szurkolói csoportokról, a vezetés döntéseiről, és a vénaszkenner szükségességéről mondtad véleményt.

 Fotó: MTI

56 százalékuk szerint a vénaszkennernek nincs értelme, 13 százalék szerint viszont szükséges a beléptetőrendszer az új arénában.

A szavazatukat leadók 51 százalékának egyáltalán nem tetszik a Groupama Aréna hangulata, és hasonló arányban a szurkolók egyetértenek azzal az állítással, hogy a futballmeccs nem színház.

78 százalék véleménye megegyezik abban, hogy a szervezett szurkolói csoportok, a “Tábor” igenis hiányzik az arénából, sokan emiatt sem járnak meccsre, de voltak, akik a magas jegyárakat jelölték meg ennél a kérdésnél. Egyébként a bérletesek három, a jegyet váltók 0,5 mérkőzést láttak az eddigi négyből, melyet az új stadionban rendeztek.

Az is látszik, hogy minél idősebbek a válaszadók, annál inkább úgy gondolják, jó döntéseket hoznak a vezetők.

A szezon előtt egyébként nőtt a Ferencváros bérleteseinek száma, annak ellenére, hogy a szurkolók már ekkor is tudták, vénaszkenner ellenőrzi majd a belépést az új arénába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik