Foci

Ma dől el Pintér sorsa

pintér attila (pintér attila)
pintér attila (pintér attila)

Szerda 14 órára rendkívüli elnökségi ülést hívott össze az MLSZ.A tanácskozás témája a szövetségi kapitány sorsa. László Csaba már a "spájzban van".

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi délután 14 órától ül össze, ahol a fő téma természetesen az északírek elleni vereség (1-2) és az azt követő össznépi felzúdulás, no és a kapitánykérdés lesz. Meghallgatják Pintér Attilát is. Szó, mi szó, van is mit elemezni.

A kommunikációs tanácsadók nyilván azt javasolták Pintér Attilának, hogy a kötelező meccs utáni nyilatkozaton túl ne bonyolódjon bele további eszmecserébe a sajtómunkásokkal, mert jól biztosan nem jön ki belőle, így a kapitánytól azóta nem hallottunk, olvastunk mélyebb elemzést. Épp ideje lenne a szövetség részéről valami kézzelfoghatót felmutatni…

 
László Csaba kapóra jöhet
Fotó: europress 

Csányi Sándor a Nemzeti Sport és az Index egybehangzó állítása szerint kedden egy, a Corvinus Egyetemen tartott előadásán beszélt a kapitánykérdésről, ahol elmondta elemzik az eltelt időszakot, meghallgatják Pintér Attila szövetségi kapitányt és párbajtársait (az MLSZ-elnök vélhetően a válogatott mellett dolgozó Farkas Józsefre és Pethő Zoltánra gondolt), aztán döntenek a további sorsukról.

Az MLSZ elnöke egy kis játékba is belement, amikor megkérdezte, mi legyen Pintérrel. Az Index egy, az előadáson helyet foglaló diákra hivatkozva úgy tudja egyetlen hallgató szavazott a maradására, míg a jelenlévők fele menesztésre voksolt. 

A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy “erős kapitányjelölt” László Csaba, aki jelenleg az MTK nemzetközi játékosmegfigyelője, de még inkább az edzői poszt – háttérben figyelő – várományosa nyártól.

Sosem gondoltuk volna, hogy épp Pintér Attila okán fogunk népművelésbe, de nosza: a helyzetről nekünk Keleti Márton 49 éve bemutatott filmje, A tizedes meg a többiek jutott eszünkbe, …

Ajánlott videó

Olvasói sztorik