Foci

A spanyolok legyőzték a magyar válogatottat

A U21-es magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön 1-0-ra kikapott a spanyoloktól Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

A felcsúti találkozó első félidejében a vendégek elhibáztak egy büntetőt, majd Saúl Niguez a 66. percben megszerezte a győztes gólt, így a spanyolok továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezetik a csoportot.


 Fotó: MLSZ.hu

Róth Antal távozása után az ideiglenesen Dajka László által irányított magyarok hetedik meccsükön ötödször kaptak ki két győzelem mellett, így továbbra is harmadik helyen állnak az ötösben a spanyolok és az osztrákok mögött, a bosnyákokat és az albánokat jobb gólkülönbséggel megelőzve. A sorozat utolsó magyar meccsét hétfőn Szarajevóban rendezik.
    
Az már korábban eldőlt, hogy a magyar csapat nem jut ki a jövő évi kontinensviadalra, ezáltal pedig a 2016-os riói olimpiáról is lemarad.

Eredmény – U21-es Eb-selejtező

Magyarország-Spanyolország 0-1 (0-0)
Gólszerző: Niguez (66.) 

Magyarország: Jova – Szolnoki, Tamás, Kelemen, Farkas (Vass, 46.) – Windecker (Baráth, 75.), Poór, Vécsei – Bese, Ugrai, Bacsa (Márkvárt, 69.)

Spanyolország: Pacheco – Manquillo, Sergi Gómez, Muniesa, Bernat – Niguez, Sergi Roberto (Ruben Pardo, 85.), Suárez – Muniain (Sarabia, 65.), El Haddadi (Perez, 77.), Deulofeu 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik