Foci

Ajax játékos a Manchester United célkeresztjében

Az Ajax 24 éves holland válogatottja Daley Blind lehet Louis van Gaal köevetkező igazolása.

“Jól érzem magam Amszterdamban, de ha érkezik ajánlat egy másik klubtól elgondolkodom rajta, aztán majd meglátjuk.” – jelentette ki Daley Blind, aki bár jelenlegi együttesére a holland címvédő Ajaxra koncentrál, ám könnyen lehet, hogy az elkövetkezendő napokban, hetekben aláír a Louis van Gaal vezette manchesteri csapathoz.

Az Ajaxot irányító Frank de Boer, aki korábban játékosként a Barcelonát is megjárta tisztában van a helyzet komolyságával, elismerte, ha megfelelő ajánlat érkezik a játékosért, úgy a klub is nehezen mondana nemet.

“Ha egy klub sokat ajánl valamelyik játékosunkért, úgy szinte lehetetlen nemet mondani. Ha Blind egy nagycsapatba szerződne, akkor azt mindenképpen megérdemli, de úgy gondolom jobb lenne, ha maradna még egy évet. Tavaly nagyszerűen játszott, de szerintem velünk még sokat feljődhet. – utalt arra de Boer, hogy jelen esetben inkább a Manchter United van kényszerhelyzetben.

Minden esetre, ha létrejön a kontraktus, akkor Blind a bal oldalról hasonlóan szolgálhatja ki Robin van Persie-t, mint a világbajnokságon Spanyolország ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik