Foci

Rossz nézni: fejbe térdelték a válogatott kapust

Thibatu Courtois (thibaut courtois, )
Thibatu Courtois (thibaut courtois, )

Thibaut Courtois az Espanyol csatárával ütközött.


Thibaut Courtois-t kemény fából faragták
Fotó: Europress Fotóügynökség

Mi is írtunk róla, hogy az Atlético Madrid hazai környezetben 1-0-ra legyőzte az Espanyolt a spanyol labdarúgó-bajnokságban, így továbbra is versenyben van az aranyéremért folytatott küzdelemben. A Matracosok hátránya három pont a városi rivális Real Madrid mögött.

A második félidő közepén kis híján elveszítette az egyik alapemberét az Atlético. Történt, hogy a védő, Alderweireld engedte haza a labdát, azonban a belga kissé körülményes volt, így Cordoba el tudott menni mellette. A kapujából kimozdult idő közben Thibaut Courtois, a belga válogatott hálóőre azonban nem tudta megszerezni a labdát, sőt, nagy lendülettel találkozott Cordoba térdével.

Courtois-t ápolni kellett, ám a fiatal kapuvédő folytatni tudta a játékot, igaz az Atlético Madrid orvosi stábjának tagjai ott maradtak a kapu mögött és végig kérdezgették arról, hogy van.

Érdekesség, hogy nem sokkal az eset után a még mindig a fejét fájlaló Courtois nagy védéssel őrizte meg csapata előnyét, ugyanakkor a lövés után a földön megpattanó labda pont ott találta el a fejét, ahol korábban Cordoba térde.

Videó – Ezt nézni is rossz:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik