Foci

Hajrá Salzburg!

Az EL nyolcaddöntőjében koncentrálhatnánk a Juve-Fiorentina, a Sevilla-Betis, a Porto-Napoli, vagy a Tottenham-Benfica derbikre, de mi inkább a Salzburg bázeli vendégjátékára fókuszálunk.

Az FC Baselnek magyar érdekeltsége mondjuk csak annyi, hogy tavaly az EL csoportkörben még a Videotonnal birkózott, viszont a Salzburg kapuját az Európa Ligában egyetlen magyar érdekeltként a válogatott Gulácsi Péter védi. Eképpen válik a honi labdarúgó szurkoló sebesen salzburgi fanná.

Kiálltsunk hát Hajrá Salzbugot és figyeljük tátott szájjal – Digisport1 18,45 – , amit az osztrák kirakatcsapat művel. Az előző körben az Ajaxot például úgy focizta le összesítésben 6-1-re, hogy a holland listavezetőnek 180 percen keresztül elképzelése sem volt mit kellene tennie a Roger Schmid táltal vezényelt osztrákok letámadás ellen.

Továbbjutásuk után azt írtuk, nem csodálkoznánk, ha a szemmel látható taktikai újítást bemutató Red Bull meg sem állna a döntőig. A Basel szervezett, remek csapat, de ennek ellenére fenntartjuk állításunkat!

A Story4 televízió 20.55-től az Európa Liga, Tottenham-Benfica, nyolcaddöntő, első mérkőzését sugározza élőben.

)


EL nyolcaddöntő, első mérkőzések, program:

Ludogorec (bolgár)-Valencia (spanyol) 19.00
FC Porto (portugál)-Napoli (olasz) 19.00 
FC Basel (svájci)-Salzburg (osztrák) 19.00 
Juventus (olasz)-Fiorentina (olasz) 21.05 
AZ Alkmaar (holland) – Anzsi Mahacskala (orosz) 21.05 
Olympique Lyon (francia) – Viktoria Plzen (cseh) 21.05 
Sevilla (spanyol) – Real Betis (spanyol) 21.05 
Tottenham Hotspur (angol)-Benfica (portugál) 21.05

Ajánlott videó

Olvasói sztorik