Foci

Doll: Már tudom, mi az a Fradi-család

Thomas Doll (thomas doll, )
Thomas Doll (thomas doll, )

A Ferencváros Belekben két győzelem mellett egyszer ikszelt. Thomas Doll az edzőtábor végére megértette, mi az a Fradi-család.

A Fradi mestere eredményesnek látja a felkészülést, miután csapata könnyedén verte a Rapid Bukarestet, majd eggyel a Viborgot, végül csütörtökön gól nélküli döntetlent játszott a Sigma Olomouc gárdájával.

A tréner előbb a cseh élvonalbeli gárdáról, és a 0-0-ról beszélt, majd az edzőtáborozást is értékelte.

Fotó: MTI

“Nagyon hasznos mérkőzésen vagyunk túl. Tudni kell, hogy az elmúlt hetekben a játékosok nagyon kemény munkát végeztek, éppen ezért nem volt meglepő, hogy a mozgásukon látszott a fáradtság. Az első félidőben sajnos túl sok labdát veszítettünk el, és kevés alkalommal tudtunk az ellenfél tizenhatosa környékén szabadrúgást kiharcolni, vagy lövőhelyzetet kialakítani. Az azonban örömteli, hogy egy kapufát leszámítva a Sigma sem tudott veszélyes lenni ránk” – mondta a német szakember a fradi.hu-nak.

A Ferencváros Belekben ötször köszönt be az ellenfeleknek, miközben egyetlen gólt sem kapott. A zöld-fehérek hamarosan folytatják a felkészülést az NB I. rajtjára, hiszen előbb a Dunaszerdahely, majd a Pécs ellen meccselnek, így várják a márciusi, Győr elleni nyitányt.

“Ami az edzőtábort illeti, rendkívül hasznos két héten vagyunk túl. A játékosok az első naptól az utolsóig motiváltak voltak, minden edzésen a száz százalékot nyújtották. Különösen lényeges továbbá, hogy a csapat és a szakmai stáb jól megismerhette egymást. Nagyon jó volt az edzések, a szabadnapok és a csapatépítő programok aránya, ennek is köszönhető, hogy a csapategységet tekintve jól állunk. Az edzőtábor végére sikerült teljes mértékben megértenem, mi az a Fradi-család, és állíthatom: nagyon jó ennek a tagjának lenni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik