Foci

Már előre játszik a fociválogatott

pintér attila (pintér attila)
pintér attila (pintér attila)

Szombaton a támadások gyakorlására fektette a hangsúlyt Pintér Attila, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Pénteken érkezett meg a törökországi Belekbe a magyar labdarúgó-válogatott, ahol a játékosok Pintér Attila szövetségi kapitány vezetésével edzőtáboroznak. Míg pénteken a védekezést vették át a focisták, addig szombaton a támadásvezetések kerültek középpontba – derül ki az mlsz.hu cikkéből.

Két edzés szerepelt a szombati programban, a másodikon már részt vettek a győri játékosok is, Lipták Zoltán, Lang Ádám, Pátkai Máté, Rudolf Gergely, Koltai Tamás és Kalmár Zsolt is csatlakozott a többiekhez.


Pintér Attila tart eligazítást
Fotó: mlsz.hu

A keretbe hosszabb szünet után tért vissza Vadócz Krisztián, aki a dán Odensétől érkezett, de a levegőben a klubváltása.

„Mi játékosok is igyekszünk jobban megismerni egymást, illetve egymás erényeit. Eltérő a felkészültségi szint, hiszen vannak, akiknek még el sem kezdődött a szezon. A lényeg azonban az, hogy megismerjük egymást, és a jó körülmények között több figurát is begyakoroljunk” – mondta Vadócz.

A Szombathelyi Haladás védője, Devecseri Szilárd sérülten érkezett meg a beleki edzőtáborba, de ő különedzéseket végez egy fizioterapeutával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik