Foci

Horváth Ferenc aláírt Győrben

Horvath-Ferenc(960x640)(1).jpg (horváth ferenc, )
Horvath-Ferenc(960x640)(1).jpg (horváth ferenc, )

A Nemzeti Sport információi szerint a Paks korábbi mestere aláírta kontraktusát a magyar bajnok együttesnél.

Az MLSZ azzal, hogy Pintér Attilát nevezte ki a magyar labdarúgó-válogatott élére, komoly edzőkeringőt indított be, hiszen a megüresedett győri kispadra gyorsan találni kellett valakit, akivel a címvédő megkezdheti a felkészülést a tavaszi szezonra.

Az ETO vezetése Horváth Ferenc mellett döntött, legalábbis pletyka szinten már egy ideje sejteni lehet, hogy a Kecskemét és a Paks trénere veszi át a zöld-fehérek irányítását. A Nemzeti Sport ráadásul úgy tudja, Horváth már alá is írta szerződését.


Fotó: Facebook

A klub honlapjának beszámolója szerint csütörtökön sajtótájékoztatót tartanak Győrben, melyen bemutatják az új vezetőedzőt.

“Január 9-én megkezdi csapatunk a felkészülést a tavaszi szezonra. A felnőtt keret első edzése előtt a klub új szervezeti felépítéséről, személyi változásairól sajtótájékoztatót tartunk, és itt mutatjuk be az NB I-es csapat új vezetőedzőjét is. A sajtótájékoztató a klubház VIP termében 13 órakor kezdődik” – írja az etofc.hu

A Paks sem marad sokáig tréner nélkül, ugyanis a Nemzeti Sport azt is tudni véli, hogy Csertői Aurél lesz a tolnaiak mestere, és másfél évre kötelezi el magát új csapatához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik