Foci

Robben hat hétre dőlt ki

Arjen Robben (arjen robben, )
Arjen Robben (arjen robben, )

A Bayern München labdarúgócsapata Augsburgban nyert 2-0-ra és bejutott a Német Kupa negyeddöntőjébe. A holland szélsőt a 16. percben le kellett cserélni. Rútul elütötte az ellenfél kapusa.

A Német Kupa nyolcaddöntőjében szerdán Augsburg vendége volt a Bayern és simán nyert (2-0). A házigazdák leginkább ütemtévesztéseikkel és brutális belemenéseikkel tűntek ki, egy ilyennek lett az áldozata a holland sztár.

Robbennek szerencséje, hogy levegőben volt a lába

Arjen Robben, aki előbb a 4. percben gólt lőtt, majd egy kiugrást követően Marwin Hitz kapus brutális szabálytalanságát követően le kellett cserélni a 16. percben. A holland térdén a seb egészen a csontig hatolt, így minimum hat hete ki kell hagyjon. Ráadásul a kapus még csak feddést sem kapott, hiszen az aszisztens jelzése szerint lesről indult  a szélső.

A Bayern vezetése érthetően nem boldog mert a következő hat hétben a klubvilágbajnokság, a Werder Bremen és a Hamburg elleni bajnoki, illetve a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccs is a program része, ezeken nem számolhatnak az egyik leggólerősebb játékosukkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik