Foci

Magyar “csodacsapat” a téma az UEFA-nál

dvtk-papa(960x640).jpg (dvt, pápa, gohér gergő)
dvtk-papa(960x640).jpg (dvt, pápa, gohér gergő)

Az európai szövetség honlapja a diósgyőri menetelés okait kutatja.

Ritkán kerül a magyar klublabdarúgás az UEFA honlapjának nyitóoldalára. Különösen nem pozitív felhanggal. Most ez történt. Az uefa.com a Diósgyőr kilenc mérkőzés óta tartó veretlenségi szériája apropóján foglalkozik a borsodi egylettel, külön kiemelve, hogy a sikersorozat közepén egy hétmeccses kapott gól nélküli periódus is áll.

A cikkben első sorban Bene Ferenc pályaedző nyilatkozik, de megszólal Tomiszlav Szivics mester is. Bene kiemelte, bővebb és ambiciózusabb kerettel dolgozhatnak, mint az előző években és ez megnöveli a variációs lehetőségeket, de a jelenlegi 2. hely ellenére egyelőre senki sem beszél a klub történetének első bajnoki címéről.

A szerb vezetőedző ugyanakkor azt nyilatkozta, azt érezte a legnehezebb feledatnak, hogy a játékosok alulmotivált, kudarckerülő gondolkodásmódját megváltoztassák és elérjék, hogy a futballisták bízzanak magukban és a sikerben.

Ahhoz, hogy hétvégén a Fradi ellenében is otthon tartsák a három pontot szükség is lesz a sikeréhségre. A jegyek már mind elkeltek, így telt ház, igazi futballhangulat várja szombaton a szurkolókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik