Foci

Élőben adják a sorsdöntő holland-magyart

magyar labdarúgó válogatott (magyar labdarúgó válogatott, )
magyar labdarúgó válogatott (magyar labdarúgó válogatott, )

Nemcsak a tévében, hanem a rádióban is figyelemmel kísérhetjük a Hollandia-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzést. A Sport24-en is lesz élő szöveges közvetítés.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodájának keddi tájékoztatása szerint az M1 és a telesport.hu élő közvetítése mellett a Kossuth Rádió is tudósít a sorsdöntő amszterdami találkozóról.

A meccset 20.20-tól tűzi műsorra az M1, a kommentátor Gundel Takács Gábor lesz, míg a stúdióban Knézy Jenő vendégével elemzi a látottakat. A Kossuth Rádió is élőben jelentkezik 21.30-tól, P. Fülöp Gábor kommentálásában lesz hallható a második félidő.


Papírformát borítanának pénteken
Fotó: MTI

A magyar válogatott két mérkőzéssel a selejtezősorozat zárása előtt a második helyen áll, egy ponttal előzi meg a román csapatot. Ezt a pozícióját akkor tarthatja meg biztosan, ha pénteken Amszterdamban, valamint négy nappal később Andorra ellen a Puskás Ferenc Stadionban egyaránt győz. Csak négy megszerzett ponttal már szükség lenne arra, hogy a románok és a harmadik helyen álló törökök a soron következő két találkozójukon legalább egyszer pontot veszítsenek.

A hétfőn nyilatkozó szövetségi kapitány és a játékosok szerint is a házigazda számít esélyesnek pénteken, de bíznak a barvúrban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik