Foci

Szalai Ádám a legjobbak közt

Szalai Ádám (szalai ádám, schalke 04, )
Szalai Ádám (szalai ádám, schalke 04, )

A tekintélyes Kicker magazin a forduló válogatottjába választotta a Schalke 04 magyar válogatott támadóját.

Amint arról írtunk, szombati Szalai Ádám rácáfolt az őt ért kritikákra és két góljával húzóembere volt az Augsburgot 4-1-re legyőző Schalkénak. A gelsenkircheniek magyar csatára ráadásul egy büntetőt is kiharcolt, a tekintélyes Kicker magazinnál így elég jó osztályzatot kapott.

Ezek után nem is volt kérdéses, hogy a játékos bekerül a 8. forduló válogatottjába, ahol olyan nevek találhatóak még, mint Franck Ribéry, Philipp Lahm, Rafael van der Vaart, vagy épp David Alaba.


Szalai Ádámék meccs utáni öröme
Fotó: schalke04.de

„Nagyon elégedett voltam vele. A két gólja mellé egy büntetőt is kiharcolt, sokkal többet csinált, mint ami a dolga lenne” – méltatta honfitársunkat Horst Heldt klubigazgató.

Szalai Ádám immáron négygólos a Bundesliga mostani szezonjában, ezzel holtversenyben a 12., de csak két találattal marad el a listavezető Ibisevic, Lewandowski, Modeste triótól.

A 8. forduló válogatottja a Kicker szerint

Leno (Leverkusen) – Alaba (Bayern), Dante (Bayern), Stranzl (Mönchengladbach),Westermann (Hamburg) – Lahm (Bayern) – Ribéry (Bayern), van der Vaart (Hamburg), Bellarabi (Braunschweig) – Lasogga (Hamburg), Szalai (Schalke)

Videó – A találkozó góljai:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik