Foci

Az Újpestnek csak a győzelem elfogadható

ferencvaros-ujpest(960x640).jpg (ferencváros-újpest)
ferencvaros-ujpest(960x640).jpg (ferencváros-újpest)

Balogh Balázs, a lila-fehérek még mindig csak 23 éves középpályása már a hatodik rangadóján vesz részt és természetesen szeretné elhozni a három pontot a Puskás Ferenc Stadionból vasárnap.

Az Újpestnek nem megy túl jól az eddigi szezonban, ezért a megszokottnál is fontosabb ez a derbi számukra. Szeretnék szurkolóikat valamennyire kiengesztelni azzal, hogy jó játékkal megverik a Ferencváros csapatát.

A középpálya kirobbanthatatlan tagja, – az előző szezonban mindössze egy bajnokiról hiányzott – Balogh Balázs most játszik életében először a Puskás Stadionban és kellemes emlékekkel szeretne onnan távozni. Ő is csak a három ponttal lenne elégedett és mindent meg fog tenni vasárnap annak érdekében, hogy összejöjjön nekik.

Az újpestiek győzni mennek a Puskásba
Fotó: MTI / Bruzák Noémi

Az más kérdés, hogy nincs egyszerű helyzetben csapata, hiszen Lázár Bence biztosan, Jarmo Ahjupera pedig nagy valószínűséggel nem lesz ott a keretben sérülés miatt, ami komoly érvágás a lila-fehéreknek.

Baloghnak eddigi kedvenc derbije a 2012-es Újpest-Fradi, amikor a 94. percben sikerült nyerniük: “De remélem ez vasárnap változni fog és ez a hétvégi derbi lesz a legemlékezetesebb. Remélem, hogy sokszor megadatik még a lehetőség, hogy a Puskás Ferenc Stadionban, vagy az új Puskásban játsszak. Ugyan nem olyan, mint itthon a Szusza Ferenc Stadionban, ahol karnyújtásnyira vannak a nézők, de ettől függetlenül pokolian jó hangulat lesz.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik