Foci

Nem lesz tisztogatás az NB I-es csapatnál

Mezőkövesd (mezőkövesd, )
Mezőkövesd (mezőkövesd, )

Szombaton este a Mezőkövesd Zsóry labdarúgócsapata Budapesten, a IV. kerületben vendégeskedett és szaladt bele egy 6-1-es vereségbe. A vereség akár megalázónak is mondható, így talán törvényszerű volt, hogy a médiában elterjedt, megválnának pár játékostól a kövesdiek.


A kövesdi szurkolók lelkesen buzdítják a csapatot
Fotó: MTI

Ezeknek a pletykáknak ment elébe Tállai András, a klub társadalmi elnöke, aki cáfolta, hogy „tisztogatás” követné a nagyarányú zakót:

„Nem tudok ilyenről beszámolni – mondta Tállai az Észak-Magyarországnak. – A csapat és a játékosok ezekben a percekben is rendben készülnek a szerdai Magyar Kupa-mérkőzésre és bizonyítani akarnak. Az valószínű, hogy mesterünk, Véber György a védelemben változásokat eszközöl majd, másoknak is lehetőséget ad, de ez természetes, elvégre nagyarányú vereséget szenvedtünk és eddig sok gólt kaptunk. Pontosan azért dolgozunk huszonötös kerettel, hogy ha valakinek nem megy a játék, akkor vezetőedzőnknek legyen mozgástere. Egyébként pedig szeptember 2-án ér véget az átigazolási időszak, addig akár új fiúkat is hozhatunk.”

A bajnokságban utolsó előtti helyen tanyázó Zsóry egyébként tényleg sok gólt kapott eddig, szám szerint 14-et. Ez a legrosszabb mutató az élvonalban, egy híján meccsenkénti 3-as kapott gólátlag, amin minden bizonnyal javítani kell a jövőben, ha az együttes bent akar maradni az első osztályban.

Márpedig vélhetően bent akar.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik