Foci

Casillas madridi napjai meg vannak számlálva?

iker casillas (iker casillas, )
iker casillas (iker casillas, )

A világ-és Európa-bajnok kapusra azonnal lecsapna az Arsenal és a Manchester City.

A Real Madridban és a spanyol válogatottban nem egyszer bizonyította már képességeit Iker Casillas. Ennek ellenére tavalyi kézsérülése után Jose Mourinho száműzte a csapatból a hálóőrt és helyette Antonio Adán és Diego Lopez nevével kezdődött a madridiak összeállítása. A szurkolók és maga Casillas is remélte, a portugál távozásával helyreáll a rend a fővárosban. De nem így lett.

Carlo Ancelotti ugyanis a csapat első két bajnokiján sem számított a kétszeres BL-győztesre, így Casillasnak be kellett érnie azzal, hogy a padról nézi a társakat. Éppen ezért a spanyol sajtó úgy véli, hamarosan távozhat a Santiago Bernabeuból korunk egyik legjobb hálóőre, hiszen ő sem úgy képzeli el karrierje folytatását, hogy csak végszükség esetén kell beugrania.

Bizonytalan a jövője
Fotó: AFP

Egy kis összegzés. A Blancók nyolc felkészülési meccset vívtak a nyáron, Casillas mindössze három alkalommal kezdett. A Primera Divisionban pedig sem a Betis, sem a Granada ellen nem léphetett pályára.

A sajtó szerint két kérője biztos lesz, ha távozni akar: az Arsenal és a Manchester City sincs megelégedve saját kapusával.

Az Ágyúsoknál ugyanis a lengyel Wojciech Szczesny, a két évvel ezelőtti bajnoknál pedig Joe Hart az, aki nem túl üzembiztosan őrzi a kaput.

Tegyük hozzá, pletyka szinten már az is napvilágot látott, hogy a Barcelona szeretné magához csábítani Casillast, erre azonban minimális az esély.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik