Foci

Kubatov bekeményített, felelősöket keres

ferencvaros(960x640)(1).jpg (ferencváros, )
ferencvaros(960x640)(1).jpg (ferencváros, )

Videoüzenetben kéri a Ferencváros elnöke a botrányos Csatáry-molinósokat, hogy jelentkezzenek.

Kubatov Gábor videóban üzent a szurkolóknak a háborús bűnökkel vádolt, nemrég elhunyt Csatáry Lászlóra emlékező felirattal kapcsolatban, ami miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága nyolcszázezer forintra büntette a Ferencvárost. Felszólította a felelősöket, hogy jelentkezzenek önként.

Most ne bújjanak sálak mögé, ne bújjanak szurkolótársaik mögé, és legfőképp ne bújjanak a klub mögé. Vállalják a klub helyett a felelősséget – kérte a botrányos feliratot készítő és azt a meccsen feltartó drukkereket a klub elnöke. Hozzátette, ha ez nem történik meg, akkor hétfőn videofelvételek alapján kezdik meg a beazonosításukat.


A mérkőzést a Fradi nyerte 2-0-ra, de nem sok szó esik a pályán történtekről
Fotó:MTI

Nem arról van szó, hogy nem szeretem a szurkolókat, hanem arról van szó, hogy a Ferencvárost mindennél jobban szeretem – magyarázta Kubatov, hozzátéve, hogy az incidens miatt elveszíthet a csapat mindent: szponzort, edzőt, játékost, pontokat. A pontok által pedig bajnokságot, a nemzetközi kupaszereplés jogát.

72 órátok van, várom a neveket, hajrá fiúk – zárta üzenetét Kubatov.

Az FTC Baráti Kör és a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület pénteken közös közleményben határolódott el a molinótól. Mint írták, mélyen elítélik azt, ami az FTC-MTK mérkőzésen a lelátón történt. A Ferencvárosi Torna Club elnöksége már szerdán elnézést kért a történtekért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik